2 aylık suskunluk

Üzülerek diyorum ki son iki aydır ne uygulama nede makale yazıyorum,  iş yerindeki ve özel işlerdeki yoğunluktan dolayı bir tür blogun tozunu alamadım. Son iki aydır iş hayatımda çok şey değişti ve güzelleşti bunları sizinle paylaşmak istedim.

İş hayatı

Kıbrısdan eski işime geri dönmem için öne sürülen şartlar yerine geldi. Haliyle böyle oluncada aldığımızın hakkını vermek için işleri biraz yoğunlaştırdım ve Baum‘da koordinatör oldum ve 11 kişilik bir ekibim oldu.

Ayrıca Baum adına çok güzel projeler çıkarttım bunlardan biricisi  seminer yapmak idi ve hemen Sayın Muharrem Taç ile Android işletim sistemi hakkında seminer vermesini rica ettim, Muharrem bey de çok olumlu bir şekilde karşıladı. (1 hafta boyunca bu seminer işlemi için kastıracağım)

Özel Hayat

Öze hayat diye başlık attım ama 2 aydır hiç bir özel hayatım olmadı. Sadece 1 gün film izleyebildim geriye kalan 59 gün css/jquery ve php yazmak / yazmak için kendimi motive etmek ile geçti.

Özel hayatımı etkileyecek çok büyük bir karar aldım ve freelance çalışmayı (“”!^Eğer büyük bir proje değilse^!”) bıraktım sadece özel işlerimi kendime yapma kararı aldım. Gördüğünüz gibi özel hayatımda artık iş hayatına dönmüş bir şekilde…

Yapacaklarım

1- Elimde 1 aylık freelance iş kaldı onları bitireceğim.

2- Freelance işler bittikten sonra biraz dgs ve ygs çalışmayı düşünüyorum ( bu kısım benim tatilim oluyor).

3- Ygs dgs sınavları geçtikten sonra 3 yıldır tasarımları hazır ve  3 yıldır bekleyen 4  projemi hayata geçireceğim (inş).


Not : Artık televizyonun karşısında uzanıp saatlerce film izlemek istiyorum.

“2 aylık suskunluk” üzerine 3 yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir